1. kantoor
  2. kluis

De 10 beste kluizen van 2023 op een rij

Laatst bijgewerkt:

Mijn ervaring met kluis buiten is enorm, ik heb jarenlang met elk soort gewerkt en getest. Maar je hebt waarschijnlijk ook wel eens een klus buiten hebt gehad en je bent op zoek naar de beste. Wij hebben de last van je weggenomen en onze top 10 van de beste kluis buiten samengesteld. Je zult hierin de beste optie vinden die bij jouw behoeften past. Blijf lezen en voordat je het weet heb je een top kluis buiten die je altijd al wilde hebben!

Wanneer je zoekt op de beste 10 kluizen kom je op onze website terecht. Wij onderzoeken en vergelijken kluizen en hieruit komt een top 10 van de beste kluizen. Gemak voor jou en wij doen dit met veel plezier.

Amy

Hi, ik ben Amy en ik vergelijk voor jou kluizen die te koop zijn. Er is een groot aanbod aan kluizen en wij van reviewguru.nl snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is waar wij de oplossing bieden, wij stellen een top 10 beste kluizen samen, zodat de keuze voor jou gemakkelijker wordt.

Inhoudsopgave

10 reviews van goede kluizen [best getest in 2023]

Lees snel onze gehele top 10 beste kluizen. Wij denken dat je na het lezen van onze 10 favorieten een goede keuze kan maken voor jezelf. Na ons onderzoek vind jij voor jezelf de beste kluis. 

1. Earkings Kluis 23x41x33 cm met Cijferslot Kluis Elektronisch Geldkist Inclusief Bevestigingsmateriaal, Twee.

5/5

Met de Earkings kluis heb je meer dan genoeg ruimte voor al je waardevolle spullen. De kluis is 23 cm breed, 41 cm hoog en 33 cm diep. Hij is voorzien van een cijferslot met een elektronische vergrendeling. Hierdoor ben je verzekerd dat alleen jij toegang heeft tot jouw waardevolle spullen. Daarnaast wordt er bij de kluis ook bevestigingsmateriaal meegeleverd. Zo kun je de kluis aan de muur bevestigen, waardoor de kluis niet gemakkelijk kan worden verplaatst. De Earkings kluis is niet alleen stevig en veilig, maar ook makkelijk in gebruik. Het cijferslot is voorzien van een LCD scherm waardoor je de juiste code gemakkelijk kunt invoeren. De kluis is voorzien van twee sleutels, zodat je altijd een reserve sleutel hebt in geval je de code vergeet. Bovendien is de kluis ook voorzien van een batterij waarmee je de kluis op afstand kunt openen.

2. Earkings Kluis 20x32x20 cm met Cijferslot Kluis Elektronisch Geldkist Inclusief Bevestigingsmateriaal, Twee.

5/5

Met de Earkings kluis krijg je een betaalbare en effectieve oplossing om al je waardevolle spullen in te bewaren. Deze kluis is voorzien van een stevige cijferslot en een elektronisch geldkist met bevestigingsmateriaal. De kluis heeft een afmeting van 20x32x20 cm, wat betekent dat er voldoende ruimte is om documenten, sieraden en geld, maar ook andere waardevolle spullen in op te bergen. De kluis is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft stevige wanden die beschermd zijn tegen inbraak. Het meegeleverde bevestigingsmateriaal is gemakkelijk te monteren en zorgt ervoor dat de kluis op een goede en stabiele manier is vastgezet. De elektronische geldkist en het cijferslot zorgen er vervolgens voor dat de inhoud van de kluis volledig veilig is. Bovendien is de Earkings kluis eenvoudig te openen en te bedienen. Met de Earkings kluis heb je dus een betaalbare en effectieve oplossing om al je waardevolle spullen in te bewaren.

3. iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot Incl 2 Noodsleutels en Bevestigingsmateriaal- Kluisje - 230x170x170.

5/5

Met de iBright Elektronische Kluis met Cijferslot ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige plek om al je waardevolle spullen op te bergen. Dit kluisje wordt geleverd met 2 noodsleutels en bevestigingsmateriaal. Het is 230x170x170 cm groot en heeft een cijferslot waarmee je de kluis makkelijk kunt openen en sluiten. Door de stevige constructie van staal en de twee inwendige stalen beugels is deze kluis sterk en betrouwbaar. Met de iBright Elektronische Kluis met Cijferslot heb je de perfecte plek om al je waardevolle spullen te bewaren. De kluis is klein genoeg om hem onopvallend op te bergen en groot genoeg om al je persoonlijke eigendommen te beschermen. Ook het cijferslot is gemakkelijk te bedienen, zodat je altijd snel toegang hebt tot je waardevolle bezittingen. De kluis is ook voorzien van een lichtgevende LED-display, zodat je ook in het donker de code kunt invoeren.

Andere goede kluis producten die uit de test komen [TOP 4 - 10 ]

4. BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot | Incl. 2 Noodsleutels, Bevestigingsmateriaal en Batterijen | Medium

5/5

NO DESCRIPTION

5. Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis Met Cijferslot Geldkist Boekkluis Verborgen Kluis Met Cijferslot Veilig Geld En.

5/5

De Qumax Geheime Kluis Boekenkluis is een stijlvolle en veilige manier om al uw waardevolle spullen op te bergen. Het cijferslot is makkelijk te bedienen door een 3 cijferige code in te stellen. De verdekte kluis is volledig afgesloten van buitenaf. Hierdoor is uw geld, sieraden en andere kostbaarheden optimaal beveiligd. De kluis heeft een unieke uitstraling door de engelse boekenkast-look. Dit maakt de kluis ook geschikt als decoratief item voor uw kamer. Verder zijn er aan de binnenkant schuiflades aangebracht, zo houdt u uw spullen netjes en overzichtelijk georganiseerd. Uw bezittingen blijven hiermee niet alleen veilig maar ook stijlvol opgeborgen!

6. Fichero Elektronische Kluis Kluisje met Cijferslot.

5/5

Met de Fichero Elektronische Kluis hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je waardevolle spullen. Dit kluissysteem is ontworpen met een modern cijferslot, wat betekent dat je er zeker van bent dat niemand anders toegang heeft tot je kostbare bezittingen. De kluis heeft een stalen behuizing die sterk genoeg is om te weerstaan aan pogingen tot inbraak. Bovendien is de kluis voorzien van een LED-verlichting, die het gemakkelijk maakt om de inhoud van de kluis te bekijken, zelfs in het donker. De Fichero Elektronische Kluis is ook uitgerust met een afneembaar binnenrek, waardoor je de ruimte in de kluis optimaal kunt benutten. De kluis is ook voorzien van een tweede sleutelgat, waarmee je de kluis toch kunt openen als je de code bent vergeten. Dit is een handige functie voor als je de kluis op kantoor gebruikt, waar meerdere mensen toegang hebben tot de kluis. Voor extra veiligheid is de kluis ook voorzien van een bewegingssensor, die een alarm laat afgaan als iemand de kluis probeert te openen. Kortom, met de Fichero Ele.

7. LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 28L 30x38x30cm 10KG Staal.

5/5

LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 28L 30x38x30cm 10KG Staal is je ideale beveiligingsoplossing. Met een massieve stalen deur van 4,3 cm dik en 1,5 mm dikke stalen wanden bewaar je al je waardevolle spullen veilig. De kluis heeft een inhoud van 28L en een cijferslot met een code van 3 tot 8 cijfers. In het geval dat je de code kwijtraakt of de batterijen leeg raken, heb je geen probleem. Er worden masterkeys en een externe batterijdoos meegeleverd voor een eenvoudige oplossing. Bovendien gaat er bij 3 verkeerde code-invoer een hard alarm van 130dB af. Bevestig de kluis aan de muur met de meegeleverde bevestigingsmaterialen voor extra veiligheid. Krijg gerustheid door alles wat je waardeert in de LifeGoods Elektronische kluis op te bergen.

8. MasterLock sleutelkluis 5401EURD Centraal opbergen van sleutels 118x83x34mm.

5/5

De Masterlock 5401EURD is een handige sleutelkluis waarmee je alle sleutels op een centrale plek kunt opbergen. Het is een compacte kluis (118x83x34mm) met een slank design, waardoor de kluis perfect in elke buurt past. De kluis is gemaakt van duurzaam staal en is voorzien van een veiligheidsslot. Zo heb je altijd een veilige plek om je sleutels op te bergen. Daarnaast is de kluis voorzien van een uniek Masterlock-sleutelcombinatiesysteem. Dit systeem biedt extra beveiliging, zodat je zeker weet dat je sleutels veilig zijn opgeslagen. De Masterlock 5401EURD is ook eenvoudig te installeren en te bedienen. Je kunt het sleutelcombinatiesysteem eenvoudig aanpassen aan je eigen voorkeuren. Bovendien heeft de kluis een lange levensduur, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

9. De veiligste en meest verkochte sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2021.

5/5

De nieuwe sleutelkluis van 2021 biedt een revolutionair nieuw design dat zorgt voor een veiligere en efficiëntere oplossing voor het opslaan van sleutels. Deze sleutelkluis is speciaal ontworpen en gecertificeerd voor gebruik in de zorg, beveiliging en nieuwbouw. Het is de veiligste en meest verkochte sleutelkluis in deze sectoren. Het hoogwaardige design is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en combinaties, wat betekent dat het past bij elke situatie en behoefte. Bovendien is de kast voorzien van een 4-cijferige code, waardoor alleen jij en de ingewijde de sleutels kunnen krijgen. De kast is verder voorzien van een vergrendelingsmechanisme dat drie punten bevat, waardoor er geen toegang is tot de sleutels. Bovendien beschikt deze sleutelkluis over een vlakke deur die gemakkelijk schoon te maken is en een vergrendelingsmechanisme dat de deur automatisch sluit. Deze sleutelkluis is de perfecte oplossing voor elke situatie die vereist dat sleutels worden opgeslagen. Met de kwaliteit en betrouwbaarheid die het biedt, is deze sleutel.

10. EarKings Sleutelkluis Sleutelkastje Inclusief Wandmontage Sleutelkluisje met Code voor Buiten Kluisje met cijferslot.

5/5

Met de EarKings Sleutelkluis ben je verzekerd van een veilige opslag van je sleutels. Deze sleutelkastje is inclusief wandmontage en is voorzien van een code voor buiten. Door het cijferslot biedt het kluisje extra veiligheid en is enkel toegankelijk voor mensen met de juiste code. De sleutelkluis is geschikt voor 5-7 sleutels en bestand tegen alle weersomstandigheden. Het EarKings Sleutelkluisje is een uitstekende manier om je sleutels buiten op te bergen. De kluis is gemaakt van hoogwaardig staal en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is het voorzien van een 4-cijferige code, wat betekent dat alleen mensen met de juiste code toegang kunnen krijgen. Je kunt ook eenvoudig je sleutels bijhouden met de 5-7 sleutelhaken. Dankzij de wandmontage is het kluisje gemakkelijk op te hangen. Verlaat nu je huis met een gerust gevoel en voorkom dat iemand ongewenste toegang krijgt tot je sleutels!

kluis productvergelijking - FAQ

De kluizen uit onze top 10 beste kluizen kun je kopen via de button ‘Vind jouw deal’ onder de productbeschrijving. Je komt dan in de webwinkel terecht die wij voor jou hebben geselecteerd.

Ja dat zijn ze zeker. Wij worden niet betaald door merken of bedrijven om hun producten te promoten en hoog in de top 10 te laten eindigen.

Tips voor het kiezen van een goede kluis. Een slimme koop maken doe je zo!

Heb je een keuze kunnen maken welke kluis voor jou geschikt is? We hopen dat het bekijken van onze top 10 beste kluizen jou goed heeft geholpen. Wil je nog zelf verder vergelijken? Dat kan natuurlijk ook.

Let goed op dat je de koop doet bij een betrouwbare webwinkel.
Lees veel reviews over de diverse kluizen zodat je een goed beeld krijgt.
En tot slot, kijk goed naar de prijs. Is die in verhouding met de kwaliteit en de producteigenschappen.

Al je dit allemaal goed in kaart hebt, kom je tot een goede aankoop. 

Best geteste kluizen - Afsluiting

Mijn ervaring met kluis buiten is enorm, ik heb jarenlang met elk soort gewerkt en getest. Maar je hebt waarschijnlijk ook wel eens een klus buiten hebt gehad en je bent op zoek naar de beste. Wij hebben de last van je weggenomen en onze top 10 van de beste kluis buiten samengesteld. Je zult hierin de beste optie vinden die bij jouw behoeften past. Blijf lezen en voordat je het weet heb je een top kluis buiten die je altijd al wilde hebben!

Disclaimer: Bij reviewgurus.nl vergelijken we kluizen met elkaar. Hiermee geven we jou advies over welke kluizen een goede aankoop zouden zijn. Maar we verkopen zelf geen kluizen, de verkoop gaat via de webwinkels. We zijn ook niet verantwoordelijk voor zaken rondom de verkoop.

Gepubliceerd op: