1. kantoor
  2. virusscanner

De 10 beste virusscanners van 2023 op een rij

Laatst bijgewerkt: 11 feb. 2023

Kom je er als consument niet uit welke virusscanner je moet kiezen? Geen zorgen! Onze redactie heeft zich ingezet om een selectie samen te stellen van de beste virusscanner. Na talloze uren onderzoek naar stevige en betrouwbare virusscanner hebben we een lijst opgesteld met de top tien items. Hiermee kun je gemakkelijk de beste virusscanner uitkiezen die bij jouw wensen past. Lees meer over onze top tien hierna!

Wanneer je zoekt op de beste 10 virusscanners kom je op onze website terecht. Wij onderzoeken en vergelijken virusscanners en hieruit komt een top 10 van de beste virusscanners. Gemak voor jou en wij doen dit met veel plezier.

Amy

Hi, ik ben Amy en ik vergelijk voor jou virusscanners die te koop zijn. Er is een groot aanbod aan virusscanners en wij van reviewguru.nl snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is waar wij de oplossing bieden, wij stellen een top 10 beste virusscanners samen, zodat de keuze voor jou gemakkelijker wordt.

Inhoudsopgave

10 reviews van goede virusscanners [best getest in 2023]

Lees snel onze gehele top 10 beste virusscanners. Wij denken dat je na het lezen van onze 10 favorieten een goede keuze kan maken voor jezelf. Na ons onderzoek vind jij voor jezelf de beste virusscanner. 

1. Norton 360 Deluxe 2020 5 Apparaten 1 Jaar 50GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

5/5

Met Norton 360 Deluxe 2020 krijg je meer dan alleen beveiliging voor je apparaten. Je krijgt ook 50GB cloudopslag waarmee je je bestanden kunt synchroniseren, delen en beheren. Je kunt dus eenvoudig bestanden synchroniseren tussen al je apparaten met dezelfde account. Met Norton 360 Deluxe 2020 ben je ook beschermd tegen identiteitsdiefstal. Je krijgt vooraf gedefinieerde waarschuwingen als je persoonlijke informatie op internet wordt gevonden. Je krijgt ook waarschuwingen als websites die je bezoekt, onveilig zijn. Je krijgt ook toegang tot een team van veiligheidsexperts dat je helpt bij het beheren van je online identiteit. Norton 360 Deluxe 2020 biedt ook een oplossing voor het beheren van je privacy. Je krijgt een overzicht van alle bedreigingen en je kunt aangepaste privacyinstellingen maken om je apparaten te beschermen. Bovendien krijg je een VPN om je online activiteiten te versleutelen, zodat je anoniem kunt surfen. Ook krijg je een suite met beveiligings- en privacytools om je te helpen met het beheren van je online identiteit. Met Norton 360 Deluxe 2020 krijg je dus een compleet veiligheidspakket.

2. McAfee Internet Security 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

5/5

McAfee Internet Security biedt uw gezin een allesomvattende beveiliging voor al uw apparaten. Dit product biedt een beveiliging tegen malware, phishing, ransomware en andere online bedreigingen. Met deze beveiligingsoplossing bent u verzekerd van een veilige online ervaring op uw PC, Mac, iOS en Android-apparaten. Het product is uitgerust met een aantal krachtige functies, waaronder een firewall, virusscanner en anti-spamfilter. Daarnaast bevat het ook een privacy-scanner die uw persoonlijke gegevens controleert op eventuele lekken, en een gezinslid-beschermingsmodule die uw kinderen helpt veilig te blijven tijdens het browsen. Al deze functies helpen u bij het beveiligen van uw online identiteit en privacy. Bovendien kunt u met deze oplossing ook uw huisnetwerk beheren, of het nu draadloos of met kabels is. Met deze beveiligingsoplossing kunt u gemakkelijk toegang verlenen aan apparaten in uw netwerk en beheren welke sites en apps door uw kinderen bezocht kunnen worden. McAfee Internet Security biedt u een jaar lang beveiliging op 3 apparaten en is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands. Deze beveiligingsoplossing is eenvoudig te downloaden en installeren op uw PC, Mac, iOS en Android-apparaten. U kunt er dus vanuit gaan dat uw gezin veilig is wanneer ze online gaan.

3. McAfee Internet Security 2022 1 Apparaat 1 jaar.

5/5

McAfee Internet Security 2022 is een bekroonde oplossing voor online beveiliging die gebruikers wereldwijd vertrouwen. Dit product biedt gebruikers een betrouwbare en krachtige beveiliging van hun privégegevens en apparaten tegen virussen, malware, ransomware en andere cyberaanvallen. Met McAfee Internet Security 2022 krijgt u de laatste beveiligingsupdates en antivirusbescherming voor uw Windows-pc. Met de geavanceerde technologie en realtime beveiliging worden nieuwe bedreigingen opgespoord en bestaande bedreigingen geneutraliseerd. McAfee Internet Security 2022 biedt ook ouderlijk toezicht, waarmee ouders de onlineactiviteiten van hun kinderen kunnen beheren. Met deze functie krijgen ouders toegang tot beoordelingen, beperkte toegang tot websites, beveiligingsinstellingen en meer om te helpen bij het bewaken van hun online activiteiten. McAfee Internet Security 2022 is ook uitgerust met een geavanceerde firewall die de toegang tot uw netwerk bewaakt en ongeoorloofde toegang tegenhoudt. Het biedt ook een geavanceerde beveiliging tegen phishing, die u beschermt tegen online bedreigingen zoals identiteitsdiefstal en financiële verliezen.

Andere goede virusscanner producten die uit de test komen [TOP 4 - 10 ]

4. Kaspersky Antivirus 12 maanden/3 apparaten NL/FR/DE (PC)

5/5

NO DESCRIPTION

5. Norton 360 Standard 2020 1 Apparaat 1 Jaar 10GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

5/5

Norton 360 Standard 2020 biedt een veilige oplossing voor je computer, telefoon en tablet. Met deze software krijg je een volledige bescherming tegen virussen en malware. Je krijgt ook een firewall voor extra beveiliging. Daarnaast kun je met Norton 360 Standard voorkomen dat je persoonlijke gegevens worden gestolen. Het belangrijkste kenmerk van Norton 360 Standard is dat het je apparaten automatisch beschermt tegen actuele bedreigingen. Je kunt eenvoudig de status van je beveiliging bekijken en ervoor zorgen dat je optimaal beschermd bent. Je krijgt ook toegang tot de Norton Safe Web-functie, waarmee je veilig online kunt winkelen en bankieren. Met de 10GB back-upruimte kun je gegevens opslaan en veilig bewaren. Norton 360 Standard is ook verkrijgbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. Bij het activeren van de licentiecode is het verplicht om je bankgegevens in te vullen voor een automatische verlenging. Na het activeren is het echter mogelijk om dit uit te schakelen. Met Norton 360 Standard kun je er zeker van zijn dat je optimaal beveiligd bent tegen de meest actuele bedreigingen. Je krijgt een firewall, een anti-virusprogramma en een back-upruimte. Daarnaast kun je veilig online winkelen en bankieren met Norton Safe Web. Dit alles met maar één licentiecode, waarmee je één jaar lang optimaal beveiligd bent.

6. Bitdefender Total Security 12 Maanden 5 Apparaten Nederlands Windows, iOS, MAC Android Download.

5/5

Bitdefender Total Security biedt u de ultieme bescherming voor al uw apparaten. Met de 12 maanden 5 apparaten Nederlands Windows, iOS, MAC Android Download-versie krijgt u de meest complete beveiliging voor uw persoonlijke gegevens en online activiteiten. Bitdefender Total Security voorkomt ransomware en andere online bedreigingen, waardoor uw privacy optimaal beschermd is. Bovendien is het installeren van Bitdefender Total Security snel en eenvoudig. U kunt de download eenvoudig via de link aanvragen en installeren op al uw apparaten. U hoeft zich geen zorgen te maken over de taal, want de download is beschikbaar in het Nederlands. Daarnaast kunt u de download op maximaal 5 apparaten tegelijk gebruiken, zodat uw hele gezin optimaal beschermd is. Met Bitdefender Total Security krijgt u de beste beveiliging tegen online bedreigingen zonder dat uw apparaten vertragen.

7. McAfee Total Protection Beveiligingssoftware 1 jaar 5 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

5/5

McAfee Total Protection biedt u een krachtige beveiliging tegen virussen, malware, spyware, ransomware en andere online bedreigingen. Deze beveiligingssoftware biedt een uitgebreide beveiliging voor maximaal vijf apparaten, waaronder PC's, Mac's, iOS- en Android-apparaten. We bieden u beveiligingsoplossingen op maat, speciaal voor uw apparaten, zodat u er zeker van bent dat uw persoonlijke gegevens beschermd zijn. Met McAfee Total Protection krijgt u een betrouwbare beveiliging voor uw gezin. U krijgt een uitgebreid beveiligingspakket met functies waarmee u de kinderbescherming kunt configureren, kunt genieten van een veilige privébrowser, veilig online bankieren en winkelen, en nog veel meer. Bovendien bieden we u 24/7 klantenservice om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Met McAfee Total Protection kunt u er zeker van zijn dat uw online privacy en veiligheid goed beveiligd zijn. Met McAfee Total Protection krijgt u een jaar lang beveiliging voor maximaal vijf apparaten. U krijgt een Nederlandstalige download van de software, waarmee u problemen met uw internetverbinding, virussen, malware, spyware, ransomware en andere online bedreigingen kunt voorkomen. U krijgt ook de beste beveiligingsfuncties, waaronder firewallbescherming, kinderbescherming, privacy- en identiteitsbescherming, veilig online bankieren en winkelen, en veel meer. McAfee Total Protection biedt een krachtige beveiliging voor uw gezin, waar en w.

8. Norton Security Deluxe 2023 3 Apparaten 1 Jaar.

5/5

Met Norton Security Deluxe word je optimaal beschermd tegen online bedreigingen, ongeacht het apparaat dat je gebruikt. Je kunt met een licentie van 1 jaar tot 3 apparaten tegelijkertijd beveiligen. Bij het installeren staan de juiste instellingen al op de juiste manier voor je klaar. Zo ben je meteen volledig beschermd. Daarnaast biedt Norton Security Deluxe voor alle apparaten realtime beveiliging tegen virussen, malware, spyware, ransomware en andere online bedreigingen. Je krijgt ook een VPN-service voor anoniem surfen op het web, een password manager voor veilig wachtwoorden opslaan en een anti-phishingtool voor extra bescherming. Bovendien worden er regelmatig updates uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je steeds de nieuwste technologie gebruikt. Kortom, met Norton Security Deluxe ben je voorbereid op alles wat het internet je te bieden heeft.

9. SYMANTEC NORTON 360 DELUXE (ABONNEMENT) 1 GEBRUIKER, 5 APPARATEN, 1 JAAR.

5/5

Symantec Norton 360 Deluxe abonnement biedt je complete bescherming voor al je apparaten. Je geniet van meerdere beveiligingslagen voor je computer, tablets, en smartphones. Je hebt toegang tot functies zoals een Secure VPN, waarmee je je online activiteiten kunt beschermen en anoniem kunt surfen. Je kunt ook gebruik maken van Dark Web Monitoring, waarmee je kunt controleren of je persoonlijke gegevens worden gebruikt op websites die verborgen zijn voor zoekmachines. Daarnaast biedt het Norton 360 Deluxe abonnement je ook een hoge mate van prestaties. Je hebt toegang tot een automatische backup-functie, waarmee je je bestanden veilig kunt opslaan zonder dat je daar extra tijd aan hoeft te besteden. Daarnaast is je Norton-abonnement ook te gebruiken op maximaal 5 apparaten, waaronder Windows, Mac, iOS en Android. Zo heb je altijd overal de juiste beveiliging. Met dit abonnement krijg je ook een jaar lang gratis updates, zodat je altijd beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen.

10. Norton 360 Deluxe 50GB, 5 devices, 1 jaar.

5/5

Met Norton 360 Deluxe bieden we je een complete oplossing voor al je beveiligingsbehoeften. Het beschermt je apparaten tegen diverse online bedreigingen, zoals malware, ransomware, virussen, spyware en meer. De ouderlijk toezicht functie helpt je om de online activiteiten van je kinderen in de gaten te houden, terwijl de wachtwoordbeheer optie je helpt om al je wachtwoorden op te slaan en te beheren. Daarnaast kun je genieten van 50 GB Cloudback-up voor je pc, waardoor je bestanden kunt opslaan en overal ter wereld kunt delen. Met Norton 360 Deluxe heb je de vrijheid om op elk moment en op elke plek te genieten van een veilige online ervaring. Met de eenvoudige installatie en automatische updates profiteer je steeds van de meest recente beveiligingsfuncties. Bovendien is het abonnement één jaar geldig, waardoor je altijd up-to-date bent met de nieuwste technologie op het gebied van online veiligheid.

virusscanner productvergelijking - FAQ

De virusscanners uit onze top 10 beste virusscanners kun je kopen via de button ‘Vind jouw deal’ onder de productbeschrijving. Je komt dan in de webwinkel terecht die wij voor jou hebben geselecteerd.

Ja dat zijn ze zeker. Wij worden niet betaald door merken of bedrijven om hun producten te promoten en hoog in de top 10 te laten eindigen.

Tips voor het kiezen van een goede virusscanner. Een slimme koop maken doe je zo!

Heb je een keuze kunnen maken welke virusscanner voor jou geschikt is? We hopen dat het bekijken van onze top 10 beste virusscanners jou goed heeft geholpen. Wil je nog zelf verder vergelijken? Dat kan natuurlijk ook.

Let goed op dat je de koop doet bij een betrouwbare webwinkel.
Lees veel reviews over de diverse virusscanners zodat je een goed beeld krijgt.
En tot slot, kijk goed naar de prijs. Is die in verhouding met de kwaliteit en de producteigenschappen.

Al je dit allemaal goed in kaart hebt, kom je tot een goede aankoop. 

Best geteste virusscanners - Afsluiting

Kom je er als consument niet uit welke virusscanner je moet kiezen? Geen zorgen! Onze redactie heeft zich ingezet om een selectie samen te stellen van de beste virusscanner. Na talloze uren onderzoek naar stevige en betrouwbare virusscanner hebben we een lijst opgesteld met de top tien items. Hiermee kun je gemakkelijk de beste virusscanner uitkiezen die bij jouw wensen past. Lees meer over onze top tien hierna!

Disclaimer: Bij reviewgurus.nl vergelijken we virusscanners met elkaar. Hiermee geven we jou advies over welke virusscanners een goede aankoop zouden zijn. Maar we verkopen zelf geen virusscanners, de verkoop gaat via de webwinkels. We zijn ook niet verantwoordelijk voor zaken rondom de verkoop.

Gepubliceerd op: 11 jan. 2023