1. kantoor
  2. vpn

De 10 beste vpn's van 2023 op een rij

Laatst bijgewerkt: 11 feb. 2023

Voel je aandacht getrokken door verhalen over cyberdreigingen? Is online privacy belangrijk voor jou? Wil je je online activiteiten beveiligen en je privégegevens beschermen? Dan heb je de juiste plaats gevonden! De redactie heeft een top 10 samengesteld van de beste VPN-producten op de markt. We hebben uitgebreid onderzoek verricht om je de beste resultaten te bieden. Onze top 10 producten bieden je stevige en duurzame beveiliging, waardoor je optimaal zorgeloos kan internetten. Kies nu eenvoudiger de beste VPN uit!

Wanneer je zoekt op de beste 10 vpn's kom je op onze website terecht. Wij onderzoeken en vergelijken vpn's en hieruit komt een top 10 van de beste vpn's. Gemak voor jou en wij doen dit met veel plezier.

Amy

Hi, ik ben Amy en ik vergelijk voor jou vpn's die te koop zijn. Er is een groot aanbod aan vpn's en wij van reviewguru.nl snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is waar wij de oplossing bieden, wij stellen een top 10 beste vpn's samen, zodat de keuze voor jou gemakkelijker wordt.

Inhoudsopgave

10 reviews van goede vpn's [best getest in 2023]

Lees snel onze gehele top 10 beste vpn's. Wij denken dat je na het lezen van onze 10 favorieten een goede keuze kan maken voor jezelf. Na ons onderzoek vind jij voor jezelf de beste vpn. 

1. NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar.

5/5

Met NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar heb je toegang tot een veilige en anonieme internetverbinding. Deze service geeft je de mogelijkheid om met verschillende apparaten tegelijk te verbinden, waardoor je ervoor zorgt dat al je online activiteiten beveiligd zijn. NordVPN geeft je de mogelijkheid om met een aantal klikken verbinding te maken met meer dan 5000 servers in meer dan 60 landen over de hele wereld. Daarnaast heeft NordVPN een ingebouwde malware- en adblocker. Hiermee blokkeer je automatisch alle ongewenste content, waardoor je je gegevens optimaal beschermt. De service heeft ook een killswitch, wat ervoor zorgt dat je internetverbinding automatisch wordt onderbroken als de VPN-verbinding wordt verbroken. Hiermee wordt je privacy altijd gewaarborgd. Bovendien biedt NordVPN een hogere mate van encryptie, waardoor je data veilig en anoniem blijft.

2. McAfee Total Protection 1 jaar 10 apparaten + McAfee VPN Premium 1 jaar 5 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android.

5/5

McAfee Total Protection biedt een uitgebreide beveiliging voor uw Windows, Mac en Android-apparaten. Met deze software kunt u uw apparaat tegen virussen, malware, ransomware en andere online bedreigingen beschermen. Daarnaast kunt u met McAfee Total Protection ook veilig online winkelen en bankieren. De software biedt ook beveiliging tegen phishing en online identiteitsdiefstal. U krijgt ook een veilige wachtwoordmanager voor al uw wachtwoorden en inloggegevens. Daarnaast krijgt u ook McAfee VPN Premium met uw abonnement. Met deze software kunt u anoniem surfen op het internet, zonder dat uw persoonlijke gegevens worden blootgesteld. McAfee VPN Premium geeft u ook toegang tot geo-beperkte websites en apps, waarmee u overal ter wereld kunt surfen. Bovendien biedt deze software ook extra beveiliging voor uw privégegevens, waardoor uw internetactiviteiten geheim blijven. Met McAfee Total Protection kunt u er dus zeker van zijn dat uw apparaat en persoonlijke gegevens tegen online bedreigingen worden beschermd.

3. Bitdefender Premium VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands.

5/5

Bitdefender Premium VPN is een beveiligingssoftware die uw online privacy en veiligheid beschermt. Met deze software kunt u ongestoord en anoniem surfen op internet. Uw gegevens worden versleuteld en kunnen niet worden gelezen door anderen. Uw IP-adres wordt versluierd en uw locatie wordt geanonimiseerd, waardoor uw privacy en veiligheid worden gewaarborgd. U kunt ook uw verbinding versleutelen om uw activiteiten te beschermen tegen hackers. Met Bitdefender Premium VPN kunt u ook toegang krijgen tot content die normaal niet in uw regio beschikbaar is. U kunt toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, BBC iPlayer, Hulu en andere streamingdiensten. Ook kunt u toegang krijgen tot websites die mogelijk geblokkeerd zijn in uw land van herkomst. U krijgt met deze software toegang tot meer dan 2000 servers in meer dan 90 landen. U kunt een abonnement kiezen voor 12 maanden en het abonnement is geschikt voor maximaal tien apparaten. De software is Nederlandstalig, zodat u deze zonder problemen kunt installeren en gebruiken.

Andere goede vpn producten die uit de test komen [TOP 4 - 10 ]

4. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands.

5/5

Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware biedt uitgebreide beveiliging tegen virussen, malware, ransomware, en andere bedreigingen. Deze software biedt uw apparaten een robuuste beveiliging tegen alle soorten cyberdreigingen. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware beschermt uw identiteit, financiën en gegevens tegen cybercriminelen met een geavanceerde beveiligingslaag. De software biedt ook een VPN-toegang, waarmee u veilig anoniem online kunt surfen. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware biedt een snelle en efficiënte bescherming voor alle apparaten, waaronder laptops, tablets, smartphones en desktopcomputers. De software maakt gebruik van een geavanceerde technologie om uw apparaten en gegevens te beschermen, zonder dat de prestaties van uw apparaten worden beïnvloed. De software heeft ook een ingebouwde firewall die uw netwerk beveiligt tegen externe dreigingen. De software is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met één licentie krijgt u toegang tot de software voor maximaal tien apparaten. De software is beschikbaar in Nederlands, waardoor het gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken is.

5. Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows.

5/5

Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows biedt een compleet beveiligingspakket voor Windows-pc's. Dit antivirus biedt uitgebreide beveiliging tegen alle mogelijke malware, virusinfecties, identiteitsdiefstal, spyware, ransomware en andere online bedreigingen. Bovendien beschermt het uw privacy via een ingebouwde Virtual Private Network (VPN) en firewall. Het pakket is geschikt voor maximaal vijf apparaten en is gedurende een periode van één jaar geldig. Daarnaast is het pakket volledig compatibel met Windows-besturingssystemen. Met deze beveiligingssoftware krijgt u bescherming tegen alle mogelijke online bedreigingen, waardoor u kunt genieten van een veilig en vrij surfen. U krijgt ook een gedetailleerde rapportage over de prestaties van het product. Bovendien is de installatie en het gebruik van Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows eenvoudig en handig.

6. TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream.

5/5

Met de TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream krijg je een veelzijdige oplossing voor beveiligde verbindingen. De router biedt een hoge prestatie voor zakelijk gebruik met een veilige verbinding en een hogere datatransmissiesnelheid. Met deze router kun je betrouwbare, veilige verbindingen opzetten met meerdere locaties. Het is eenvoudig en snel te installeren. De router is voorzien van een dual-band 802.11ac WiFi met een hogere prestatie en een betere dekking. Daarnaast heeft de router 4 Gigabit LAN-poorten voor een hogere snelheid en een betrouwbare verbinding. Ook heeft deze router een USB 3.0-poort die u kunt gebruiken voor het delen van bestanden en het aansluiten van apparaten. De router is ook voorzien van een geïntegreerde IPSec VPN-server voor een gecodeerde verbinding tussen locaties. De router ondersteunt ook andere VPN-protocollen zoals PPTP, L2TP/ IPSec en OpenVPN.

7. Draytek Vigor 2927 Dual WAN router 5x Gigabit LAN 2 USB poorten 50 IPsec VPN.

5/5

De Draytek Vigor 2927 Dual WAN router biedt een gebruiksvriendelijke manier om een betrouwbare en veilige verbinding tussen bedrijven en klanten te realiseren. Met 5 Gigabit LAN poorten en 2 USB poorten kunnen gebruikers een enorme hoeveelheid apparatuur aan de router koppelen. De router is ook uitgerust met 50 IPsec VPN tunnels die kunnen worden gebruikt om data en bestanden te beveiligen tijdens het verzenden via het netwerk. De router is ook uitgerust met een geavanceerde firewall die gebruikers in staat stelt om verschillende soorten toegang te beheren. Gebruikers kunnen ook toegang regelen op basis van IP-adressen, poorten, tijd, protocol, domeinnaam en meer. Al deze functies, samen met een intuïtief webgebaseerd beheerinterface, maken de Draytek Vigor 2927 Dual WAN router een uitstekende oplossing voor bedrijven die een betrouwbare en veilige netwerkaansluiting nodig hebben.

8. Lancom Systems Advanced VPN Client (Windows) 25 licentie(s).

5/5

Deze Advanced VPN Client van Lancom Systems is de perfecte oplossing voor het onderhouden van een veilige verbinding met uw bedrijfsnetwerk. Het is compatibel met Windows 98SE en XP en heeft 25 licenties. Deze licenties stellen u in staat om verschillende gebruikers op verschillende apparaten te verbinden met uw bedrijfsnetwerk. De software is gebouwd met de nieuwste technologie, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en is daarom ISO-gecertificeerd. Met deze VPN-client kunt u vertrouwen op een efficiënte en veilige verbinding met uw bedrijfsnetwerk. De Advanced VPN Client maakt gebruik van een krachtige encryptie, waardoor al uw gegevens versleuteld zijn en uw identiteit beschermd blijft. U kunt zelfs uw toegang tot het bedrijfsnetwerk beheren met behulp van de gebruikersrollen die beschikbaar zijn bij de client. Daarnaast heeft de software ook een ingebouwde firewall, waardoor uw netwerk beschermd is tegen externe aanvallen. Kortom, de Lancom Systems Advanced VPN Client is een betrouwbare oplossing voor het onderhouden van een veilige verbinding met uw bedrijfsnetwerk.

9. Implementing Always On VPN.

5/5

Met de implementatie van Always On VPN voor Windows 10 kunt u uw organisatie voorzien van een betrouwbare verbinding met een beveiligde toegang. Met deze technologie kunnen uw gebruikers veilig op afstand werken vanuit verschillende locaties. Met deze gids leert u alles wat u moet weten om de technologie te testen en te implementeren. Deze technologie wordt al veelvuldig wereldwijd gebruikt, waardoor uw organisatie zich kan onderscheiden. De gids leert u hoe u Always On VPN kunt implementeren en ondersteunen. U leert hoe u de technologie kunt gebruiken om uw netwerk te beveiligen tegen cyberaanvallen en aanvallen van buitenaf. Daarnaast leert u hoe u de technologie kunt gebruiken om uw gebruikers toegang te geven tot bedrijfsgegevens en applicaties, zonder dat zij een VPN-verbinding hoeven te maken. Dit zorgt ervoor dat uw gebruikers altijd veilig toegang hebben tot hun bedrijfsgegevens, waar ze ook zijn.

10. Lancom Systems Advanced VPN Client (Mac OS) 10 licentie(s).

5/5

Met Lancom Systems Advanced VPN Client krijgt u een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en veilige verbinding voor al uw Mac-apparaten. Deze VPN-client is geschikt voor Mac OS 10.8 Mountain Lion, Mac OS 10.9 Mavericks, Mac OS 10.10 Yosemite en Mac OS 10.11 El Capitan. Deze VPN-client heeft een veelheid aan uitgebreide functies. Met één klik kunt u verbinding maken met uw VPN-netwerk en alle gegevensbeveiligingsvereisten voldoen. U kunt ook de functies zoals IP-adres- en DNS-instellingen, VPN-verbindingen en verbindingsprofielen beheren en ook configureren. De client is ook compatibel met meerdere protocolstandaarden, waaronder PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv2 en IPSec. Daarnaast is deze client ook voorzien van een firewall waarmee u uw netwerk en apparaat beveiligt tegen ongewenste toegang. Bovendien biedt de VPN-client ook ondersteuning voor meerdere VPN-tunnels tegelijk, zodat u verschillende verbindingen kunt maken met uw VPN-server. Met deze client krijgt u ook toegang tot beveiligde servers en netwerken. Met deze licentie krijgt u 10 licenties voor uw Mac-apparaten, waarmee u een betrouwbare en veilige verbinding kunt maken met al uw Mac-apparaten. Met deze licentie bent u ervan verzekerd dat u altijd verbonden bent met het VPN-netwerk. U kunt ook profiteren van alle voordelen die deze client biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig.

vpn productvergelijking - FAQ

De vpn's uit onze top 10 beste vpn's kun je kopen via de button ‘Vind jouw deal’ onder de productbeschrijving. Je komt dan in de webwinkel terecht die wij voor jou hebben geselecteerd.

Ja dat zijn ze zeker. Wij worden niet betaald door merken of bedrijven om hun producten te promoten en hoog in de top 10 te laten eindigen.

Tips voor het kiezen van een goede vpn. Een slimme koop maken doe je zo!

Heb je een keuze kunnen maken welke vpn voor jou geschikt is? We hopen dat het bekijken van onze top 10 beste vpn's jou goed heeft geholpen. Wil je nog zelf verder vergelijken? Dat kan natuurlijk ook.

Let goed op dat je de koop doet bij een betrouwbare webwinkel.
Lees veel reviews over de diverse vpn's zodat je een goed beeld krijgt.
En tot slot, kijk goed naar de prijs. Is die in verhouding met de kwaliteit en de producteigenschappen.

Al je dit allemaal goed in kaart hebt, kom je tot een goede aankoop. 

Best geteste vpn's - Afsluiting

Voel je aandacht getrokken door verhalen over cyberdreigingen? Is online privacy belangrijk voor jou? Wil je je online activiteiten beveiligen en je privégegevens beschermen? Dan heb je de juiste plaats gevonden! De redactie heeft een top 10 samengesteld van de beste VPN-producten op de markt. We hebben uitgebreid onderzoek verricht om je de beste resultaten te bieden. Onze top 10 producten bieden je stevige en duurzame beveiliging, waardoor je optimaal zorgeloos kan internetten. Kies nu eenvoudiger de beste VPN uit!

Disclaimer: Bij reviewgurus.nl vergelijken we vpn's met elkaar. Hiermee geven we jou advies over welke vpn's een goede aankoop zouden zijn. Maar we verkopen zelf geen vpn's, de verkoop gaat via de webwinkels. We zijn ook niet verantwoordelijk voor zaken rondom de verkoop.

Gepubliceerd op: 11 jan. 2023